Terug naar functies overzicht
Nijwa-Groep-werken-bij-verkoop-019

Sales

Als verkoper bij Nijwa ben je een pionier. Of je nu verantwoordelijk bent voor de verkoop van Volvo Trucks, Renault bedrijfswagens of Used Trucks.

Bekijk vacatures

Wat ga je doen als verkoper?

Je krijgt alle ruimte om initiatieven te ontplooien en zelfstandig te acquireren. Verkoop is mensenwerk. 

Verkoop is mensenwerk. Boven alles zijn onze verkoopadviseurs daarom sociaal vaardig. Je bent enthousiast, een doorzetter en kunt je goed inleven in de behoefte van de klanten. Uiteraard beschik je over de technische kennis om voor elke klantvraag tot het perfecte voertuig te komen. Dit doe je samen met Volvo Trucks of Renault Trucks, maar ook in samenwerking met bijvoorbeeld carrosseriebedrijven en kranenleveranciers. Je verdiept je in de markt, in de klant en in de concurrentie. Iedere Nijwa-vestiging heeft haar eigen salesteam, dat wordt bijgestaan door de verkoopbinnendienst. En, net zoals bij alle afdelingen van Nijwa, wordt het resultaat gezamenlijk behaald.

Vragen of direct solliciteren? App, mail of bel Kirsten of Vera
veralubbers
Nijwa-Groep-werken-bij-verkoop-040

Bij Nijwa maken mensen het verschil

Een organisatie is zo goed als haar medewerkers. Onze mensen vormen het hart van ons bedrijf. Zij zorgen voor tevreden klanten en continuïteit. Daarom investeren we ook intensief in opleidingen en ontwikkeling. Samen werken we hard aan de mobiliteit van onze klanten. Bij ons zijn medewerkers collega’s, samen zetten we de schouders eronder.

Onze sales vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures binnen deze functiegroep.

Job alert

Ontvang automatisch de nieuwste vacatures

© Nijwa

Galvanistraat 18
7460 AA Rijssen

Facebook Instagram Twitter Linkedin Youtube
Geen passende vacature gevonden? Open sollicitatie