Terug naar functies overzicht
Nijwa-Groep-werken-bij-ondersteunende-functies-008

Receptioniste

De eerste indruk telt! Daarom is het werk van receptionist erg belangrijk bij Nijwa.

Bekijk vacatures

Wat ga je doen als receptionist(e)?

Jij bent vaak het eerste gezicht dat een klant ziet. Vriendelijkheid, representativiteit en behulpzaamheid zijn daarom onlosmakelijk met je verbonden. Je hebt er plezier in om een positieve sfeer te creëren.

Naast het bedienen van inkomend telefoonverkeer en het ontvangen van gasten, voert de receptionist ook veel administratieve taken uit. Denk aan het het aanmaken en factureren van werkorders, de urenregistratie van monteurs, het bijhouden of het claimen van garanties bij Volvo Trucks en Renault Trucks. Je bent dus bedreven met de computer en kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Achter de ontvangstbalie moet je zelfstandig kunnen werken, maar uiteraard heb je veel contact met collega’s van alle afdelingen.

Vragen of direct solliciteren? App, mail of bel Kirsten of Vera
veralubbers
Nijwa-Groep-werken-bij-ondersteunende-functies-014

Bij Nijwa maken mensen het verschil

Een organisatie is zo goed als haar medewerkers. Onze mensen vormen het hart van ons bedrijf. Zij zorgen voor tevreden klanten en continuïteit. Daarom investeren we ook intensief in opleidingen en ontwikkeling. Samen werken we hard aan de mobiliteit van onze klanten. Bij ons zijn medewerkers collega’s, samen zetten we de schouders eronder.

Onze customer support vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures binnen deze functiegroep.

Job alert

Ontvang automatisch de nieuwste vacatures

© Nijwa

Galvanistraat 18
7460 AA Rijssen

Facebook Instagram Twitter Linkedin Youtube
Geen passende vacature gevonden? Open sollicitatie