Terug naar functies overzicht
Nijwa-groep-werken-bij-magazijn-004

Magazijn­medewerker

Als magazijnmedewerker zorg jij ervoor dat onze monteurs nooit misgrijpen!

Bekijk vacatures

Wat ga je doen als magazijnmedewerker?

In deze functie heb je een grote mate van zelfstandigheid én verantwoordelijkheid. Niet alleen je collega’s, maar ook onze klanten profiteren van jouw zorgvuldigheid en kennis van zaken. 

Je houdt het magazijn op orde en zorgt dat de juiste onderdelen in voldoende mate aanwezig zijn. Ook houd je je bezig met telefonische verkoop, staat klanten te woord en zorgt voor de administratie rondom het magazijn. 

Het is een afwisselende baan waarin je contact hebt met mensen binnen én buiten Nijwa. Als verlengstuk van de werkplaats ben je flexibel ingesteld. Soms heb je weekenddienst of draait mee in een ploegendienst. Uiteraard wordt jouw productkennis op peil gehouden met de specifieke cursussen van Volvo Trucks en Renault Trucks en bedrijfswagens.

Vragen of direct solliciteren? App, mail of bel Kirsten of Vera
veralubbers
Nijwa-groep-werken-bij-magazijn-009

Bij Nijwa maken mensen het verschil

Een organisatie is zo goed als haar medewerkers. Onze mensen vormen het hart van ons bedrijf. Zij zorgen voor tevreden klanten en continuïteit. Daarom investeren we ook intensief in opleidingen en ontwikkeling. Samen werken we hard aan de mobiliteit van onze klanten. Bij ons zijn medewerkers collega’s, samen zetten we de schouders eronder.

Vacatures in ons magazijn

Momenteel zijn er geen vacatures binnen deze functiegroep.

Job alert

Ontvang automatisch de nieuwste vacatures

© Nijwa

Galvanistraat 18
7460 AA Rijssen

Facebook Instagram Twitter Linkedin Youtube
Geen passende vacature gevonden? Open sollicitatie