Terug naar functies overzicht
Nijwa-Groep-werken-bij-werkplaats-033

BOL/BBL leerlingen

Zit techniek jou in het bloed, vind je de transportwereld jouw wereld en volg je de BOL- of BBL-opleiding tot bedrijfsautotechnicus dan ben je bij Nijwa op het goede adres.

Bekijk vacatures

Leerlingmonteur

Bij Nijwa werk je onder leiding van een leermeester die jou kan vertellen hoe het vak in elkaar zit. Je werk bestaat onder meer uit het verrichten van inspecties en onderhoudsbeurten aan bestelwagens, trucks en trailers van onze klanten. Je breidt jouw technische vaardigheden steeds verder uit.

Je groeit naar een professioneel niveau: je wilt je taken goed uitvoeren, maar kijkt ook verder dan je eigen opdracht. Je let op kwaliteit, milieu en veiligheid, zodat we goed en snel onze klanten kunnen helpen en er veilig gewerkt kan worden. Ben jij handig, netjes en houd je van techniek, dan is het vak van bedrijfswagenmonteur misschien iets voor jou!

Vragen of direct solliciteren? App, mail of bel Kirsten of Vera
veralubbers
Nijwa-Groep-werken-bij-werkplaats-065

Bij Nijwa maken mensen het verschil

Een organisatie is zo goed als haar medewerkers. Onze mensen vormen het hart van ons bedrijf. Zij zorgen voor tevreden klanten en continuïteit. Daarom investeren we ook intensief in opleidingen en ontwikkeling. Samen werken we hard aan de mobiliteit van onze klanten. Bij ons zijn medewerkers collega’s, samen zetten we de schouders eronder.

© Nijwa

Galvanistraat 18
7460 AA Rijssen

Facebook Instagram Twitter Linkedin Youtube
Geen passende vacature gevonden? Open sollicitatie