Terug naar functies overzicht
Nijwa-Groep-werken-bij-ondersteunende-functies-024

Administratief medewerker

Als administratief medewerker verricht je, achter de schermen, belangrijk werk voor het reilen en zeilen in jouw vestiging.

Bekijk vacatures

Wat ga je doen als administratief medewerk(st)er?

Afhankelijk van je takenpakket ben je samen met je collega’s medeverantwoordelijk voor de financiële administratie, urenregistratie, het controleren van facturen en het versturen van documentatie en formulieren.

Je hebt een grote mate van zelfstandigheid bij het uitvoeren van je primaire taken. En uiteraard kun je daarbij rekenen op de steun van je collega’s. Je alerte houding wordt gewaardeerd, want daarmee verbeteren en borgen we onze administratieve procedures. Binnen de administratieve functies van Nijwa zijn er allerlei mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en verder te groeien.

Vragen of direct solliciteren? App, mail of bel Kirsten of Vera
veralubbers
Nijwa-Groep-werken-bij-ondersteunende-functies-047

Bij Nijwa maken mensen het verschil

Een organisatie is zo goed als haar medewerkers. Onze mensen vormen het hart van ons bedrijf. Zij zorgen voor tevreden klanten en continuïteit. Daarom investeren we ook intensief in opleidingen en ontwikkeling. Samen werken we hard aan de mobiliteit van onze klanten. Bij ons zijn medewerkers collega’s, samen zetten we de schouders eronder.

Onze sales vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures binnen deze functiegroep.

Job alert

Ontvang automatisch de nieuwste vacatures

© Nijwa

Galvanistraat 18
7460 AA Rijssen

Facebook Instagram Twitter Linkedin Youtube
Geen passende vacature gevonden? Open sollicitatie