Wat ga je doen als Werkplaatschef?

De werkplaatschef heeft de leiding over alles wat er in de werkplaats gebeurt. Je hebt ervaring in de bedrijfsautotechniek en kunt goed met mensen overweg: je staat klanten te woord, overlegt met de servicecoördinator en stuurt medewerkers aan. Je stelt dienstenroosters op, trekt zo nodig extra capaciteit aan, en draagt er zorg voor dat onderhoud en reparaties op de juiste wijze, binnen de gestelde tijden, kostenbewust en door de juiste personen worden uitgevoerd.

Je bent het centrale aanspreekpunt in de werkplaats, voor zowel klanten als je team van monteurs . Het is jouw taak om te zorgen dat zij de beschikking hebben over het beste gereedschap en de benodigde technische achtergrondinformatie, en dat er netjes en veilig gewerkt wordt. Samen met de bedrijfsleider stel je de opleidingsplannen van elke monteur op, en zorg je ervoor dat deze ook worden opgevolgd.

Een uitgebreid pakket aan taken en verantwoordelijkheden dus, dat de nodige bagage vraagt. Naast een afgeronde opleiding als Technisch Specialist of Master Technician heb je enkele jaren ervaring opgedaan in de werkplaats. Je kunt je daardoor goed verplaatsen in de monteurs. De werkplaatschef kan doeltreffend communiceren en delegeren, is gedreven en besluitvaardig, klant- en sericegericht. Je kunt omgaan met planningen en deadlines, hebt oog voor kwaliteit, ziet waar verbeteringen mogelijk zijn en doet het nodige om deze door te voeren.

Bert de Boer

- werkplaatschef Nijwa Veendam -

'Je moet eigenlijk alles kunnen; plannen, omgaan met tijdsdruk, overzicht houden, de commerciële belangen niet uit het oog verliezen en natuurlijk collega’s aansturen. Mijn werk is veelzijdig en uitdagend.'

Bij Nijwa Groep
maken mensen het verschil

Een organisatie is zo goed als haar medewerkers. Bij Nijwa Groep vormen ze het hart van het bedrijf en zorgen ze voor tevreden klanten en continuïteit. We investeren intensief in opleiding en ontwikkeling. Er wordt hard voor en met elkaar gewerkt. Hier zijn medewerkers nog collega’s die er samen de schouders onder zetten.

Onze vacatures binnen deze functiegroep

Je bent ingeschreven!

Je ontvangt vanzelf een e-mail wanneer er een vacature beschikbaar is in deze functiegroep.

Momenteel zijn er geen vacatures binnen deze functiegroep

!!! Vacature alert !!!

Vul je e-mailadres in, dan ontvang je direct bericht wanneer er een vacature is!