Wat ga je doen als Verkoper?

Als verkoper bij Nijwa Groep ben je een pionier. Of je nu verantwoordelijk bent voor de verkoop van Volvo Trucks, Renault bedrijfswagens of Used Trucks, je krijgt alle ruimte om initiatieven te ontplooien en zelfstandig te acquireren. Niet alleen om je targets te halen, maar om zoveel mogelijk tevreden klanten te maken van de transportondernemers en eigen vervoerders in je rayon.

Verkoop is mensenwerk. Boven alles zijn onze verkoopadviseurs daarom sociaal vaardig. Je bent enthousiast, een doorzetter en kunt je goed inleven in de behoefte van de klanten. Uiteraard beschik je over de technische kennis om voor elke klantvraag tot het perfecte voertuig te komen. Dit doe je samen met Volvo Trucks of Renault Trucks, maar ook in samenwerking met bijvoorbeeld carrosseriebedrijven en kranenleveranciers. Je verdiept je in de markt, in de klant en in de concurrentie. Elke Nijwa-vestiging heeft haar eigen salesteam. De verkoopadviseurs worden bijgestaan door de verkoopmedewerkers binnendienst. En, net zoals bij alle afdelingen van Nijwa, wordt het resultaat gezamenlijk behaald.

Peter Veltink

- Verkoper Bedrijfswagens Nijwa Hengelo -

'Nijwa kijkt verder dan de korte termijn. Belangrijker dan het halen van mijn target is de langetermijnrelatie met mijn klanten.'

Bij Nijwa Groep
maken mensen het verschil

Een organisatie is zo goed als haar medewerkers. Bij Nijwa Groep vormen ze het hart van het bedrijf en zorgen ze voor tevreden klanten en continuïteit. We investeren intensief in opleiding en ontwikkeling. Er wordt hard voor en met elkaar gewerkt. Hier zijn medewerkers nog collega’s die er samen de schouders onder zetten.

Onze vacatures binnen deze functiegroep