Wat ga je doen als Spuiter?

Als spuiter bij Nijwa Groep is je missie: superstrak werk afleveren! Of dat nu kleine onderdelen betreft, lakschades of complete bestelbussen, cabines of industrieel spuitwerk. Je werkt in een klein team, onder leiding van de chef Schadeherstel & Spuiterij. Jouw opdrachten voer je zelfstandig uit: uiteraard weet je alles over de lak, voorbewerkingstechnieken, plamuur, schuur- en reinigingsmiddelen die je gebruikt. Je hebt een vaste hand en bent kritisch op je eigen werk, want alleen als jij tevreden bent, is de klant dat ook! Als spuiter heb je bijvoorbeeld de mbo-opleiding Autoschadehersteller niveau 2 gevolgd.

René Booij

- Spuiter Nijwa Beilen -

'In de spuiterij moet zeer nauwkeurig gewerkt worden. Ik ga altijd voor het beste eindresultaat en heb echt eer van mijn werk!'

Bij Nijwa Groep
maken mensen het verschil

Een organisatie is zo goed als haar medewerkers. Bij Nijwa Groep vormen ze het hart van het bedrijf en zorgen ze voor tevreden klanten en continuïteit. We investeren intensief in opleiding en ontwikkeling. Er wordt hard voor en met elkaar gewerkt. Hier zijn medewerkers nog collega’s die er samen de schouders onder zetten.

Onze vacatures binnen deze functiegroep

Je bent ingeschreven!

Je ontvangt vanzelf een e-mail wanneer er een vacature beschikbaar is in deze functiegroep.

Momenteel zijn er geen vacatures binnen deze functiegroep

!!! Vacature alert !!!

Vul je e-mailadres in, dan ontvang je direct bericht wanneer er een vacature is!