Wat ga je doen als Schadehersteller?

Als schadehersteller zorg je ervoor dat binnengekomen schadevoertuigen ‘als nieuw’ ons bedrijf weer verlaten. Ervaring, gevoel en een scherpe blik zijn voor deze functie heel belangrijk. Je voornaamste taak is het repareren of herstellen van schadegevallen aan bedrijfswagens die in de gewone werkplaats veelal niet verholpen kunnen worden: van deuken in de cabines, de carrosserie en het getrokken materiaal. 

Je bent thuis in verschillende bewerkingsfasen (voorbewerking, demontage en montage) en kunt werken met uiteenlopende technieken. Je hebt een grote eigen verantwoordelijkheid maar kunt uiteraard wel terugvallen op je werkplaatschef of collega’s als je wilt overleggen over de juiste aanpak. Voor deze functie is het belangrijk dat je netjes kunt werken. Niet alleen het materieel dat je onder handen hebt, maar ook je werkplek ziet er representatief uit. Je hebt oog voor detail en gaat voor kwaliteit!

Dik van der Vlist

- Schadehersteller Nijwa Rijssen -

'Schadeherstel is een veelzijdig, mooi vak. Je moet er gevoel voor hebben, maar je leert het alleen door het te doen!'

Bij Nijwa Groep
maken mensen het verschil

Een organisatie is zo goed als haar medewerkers. Bij Nijwa Groep vormen ze het hart van het bedrijf en zorgen ze voor tevreden klanten en continuïteit. We investeren intensief in opleiding en ontwikkeling. Er wordt hard voor en met elkaar gewerkt. Hier zijn medewerkers nog collega’s die er samen de schouders onder zetten.

Onze vacatures binnen deze functiegroep

Je bent ingeschreven!

Je ontvangt vanzelf een e-mail wanneer er een vacature beschikbaar is in deze functiegroep.

Momenteel zijn er geen vacatures binnen deze functiegroep

!!! Vacature alert !!!

Vul je e-mailadres in, dan ontvang je direct bericht wanneer er een vacature is!