Wat ga je doen als Receptionist(e)?

De eerste indruk telt! Daarom is het werk van receptionist(e) zo belangrijk bij Nijwa Groep. Jij bent immers vaak het eerste gezicht dat een klant ziet bij binnenkomst in jouw vestiging, en de eerste stem die hij of zij hoort bij telefonisch contact. Vriendelijkheid, representativiteit en behulpzaamheid zijn onlosmakelijk met je verbonden: je hebt er plezier in om een positieve sfeer te creëren.

Naast het bedienen van inkomend telefoonverkeer en het ontvangen van gasten, voert de receptioniste ook veel administratieve taken uit, zoals het aanmaken en factureren van werkorders, de urenregistratie van monteurs, het bijhouden en claimen van garanties bij Volvo Trucks en Renault Trucks . Je bent dus bedreven met de computer en kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Achter de ontvangstbalie moet je zelfstandig kunnen werken, maar uiteraard heb je als receptionist(e) veel contact met collega’s van alle afdelingen.

Annet Bouwhuis

- receptioniste Nijwa Zwolle -

'Het is mijn werk om de ‘lijntjes’ te verbinden. Van buiten naar binnen, tussen afdelingen en tussen collega’s. Weten wat er speelt, onze klanten kennen en goed kunnen luisteren zijn in mijn werk belangrijk.'

Bij Nijwa Groep
maken mensen het verschil

Een organisatie is zo goed als haar medewerkers. Bij Nijwa Groep vormen ze het hart van het bedrijf en zorgen ze voor tevreden klanten en continuïteit. We investeren intensief in opleiding en ontwikkeling. Er wordt hard voor en met elkaar gewerkt. Hier zijn medewerkers nog collega’s die er samen de schouders onder zetten.

Onze vacatures binnen deze functiegroep

Je bent ingeschreven!

Je ontvangt vanzelf een e-mail wanneer er een vacature beschikbaar is in deze functiegroep.

Momenteel zijn er geen vacatures binnen deze functiegroep

!!! Vacature alert !!!

Vul je e-mailadres in, dan ontvang je direct bericht wanneer er een vacature is!