Wat ga je doen als Magazijnmedewerker?

Als magazijnmedewerker zorg jij ervoor dat onze monteurs nooit misgrijpen! In deze functie heb je een grote mate van zelfstandigheid én verantwoordelijkheid. Niet alleen je collega’s, maar ook onze klanten profiteren van jouw zorgvuldigheid en kennis van zaken. 

Je houdt het magazijn op orde en zorgt dat de juiste onderdelen in voldoende mate aanwezig zijn. Ook houd je je bezig met telefonische verkoop. Je staat klanten vriendelijk te woord en verricht alle administratieve en praktische handelingen die betrekking hebben op inkoop en het magazijn. Je pakt benodigde onderdelen voor je werkplaatscollega’s, bestelt materialen, boekt deze in en bergt ze op in het magazijn, verwerkt de inkoopfacturen en verzorgt eventuele retourzendingen. Kortom, een afwisselende baan waarin je contact hebt met mensen binnen én buiten Nijwa. 

Als verlengstuk van de werkplaats draait het magazijn dezelfde uren. Je moet flexibel ingesteld zijn, soms werk je in het weekend en het kan ook zijn dat je in een ploegendienst wordt ingedeeld. Uiteraard wordt jouw productkennis op peil gehouden met de specifieke cursussen van Volvo Trucks en Renault Trucks en bedrijfswagens.

Bart Roelofsen

- Magazijnmedewerker Nijwa Rijssen -

'Als magazijnmedewerker moet je stressbestendig zijn, technische kennis hebben en goed met klanten overweg kunnen. En bovenal: niet denken in problemen, maar in oplossingen!'

Bij Nijwa Groep
maken mensen het verschil

Een organisatie is zo goed als haar medewerkers. Bij Nijwa Groep vormen ze het hart van het bedrijf en zorgen ze voor tevreden klanten en continuïteit. We investeren intensief in opleiding en ontwikkeling. Er wordt hard voor en met elkaar gewerkt. Hier zijn medewerkers nog collega’s die er samen de schouders onder zetten.

Onze vacatures binnen deze functiegroep

Je bent ingeschreven!

Je ontvangt vanzelf een e-mail wanneer er een vacature beschikbaar is in deze functiegroep.

Momenteel zijn er geen vacatures binnen deze functiegroep

!!! Vacature alert !!!

Vul je e-mailadres in, dan ontvang je direct bericht wanneer er een vacature is!