Wat ga je doen als Leerling monteur?

De naam zegt het al: als leerling monteur ben je bezig om een vak te leren. Je volgt de BOL- of BBL opleiding tot bedrijfsautotechnicus. Bij Nijwa werk je onder leiding van een leermeester die precies weet wat je daarvoor moet kunnen. Je hoofdwerk bestaat uit het verrichten van inspecties en onderhoudsbeurten aan de trucks en trailers van onze klanten. Uiteraard leren we je ook reparaties uit te voeren, die worden gecontroleerd door je leermeester, de meewerkend voorman of de werkplaatschef. Op die manier breid je je technische vaardigheden steeds verder uit.

Ook je werkhouding en competenties groeien naar een professioneel niveau: je wilt je taken goed uitvoeren, maar kijkt ook verder dan je eigen opdracht. Je let erop de regels te volgen die gelden voor kwaliteit, milieu en veiligheid, zodat we goed en snel onze klanten kunnen helpen en er veilig gewerkt kan worden. Ben jij handig, netjes en houd je van techniek, dan is het vak van bedrijfswagenmonteur misschien iets voor jou!

Stefan van Vilsteren

- Eerste bedrijfswagenmonteur bij Nijwa Zwolle -

'Ik heb het vak geleerd als leerlingmonteur bij Nijwa. Met alle technische ontwikkelingen in ons vak ben je echt nooit uitgeleerd!'

Bij Nijwa Groep
maken mensen het verschil

Een organisatie is zo goed als haar medewerkers. Bij Nijwa Groep vormen ze het hart van het bedrijf en zorgen ze voor tevreden klanten en continuïteit. We investeren intensief in opleiding en ontwikkeling. Er wordt hard voor en met elkaar gewerkt. Hier zijn medewerkers nog collega’s die er samen de schouders onder zetten.

Onze vacatures binnen deze functiegroep

Je bent ingeschreven!

Je ontvangt vanzelf een e-mail wanneer er een vacature beschikbaar is in deze functiegroep.

Momenteel zijn er geen vacatures binnen deze functiegroep

!!! Vacature alert !!!

Vul je e-mailadres in, dan ontvang je direct bericht wanneer er een vacature is!