Wat ga je doen op het Hoofdkantoor?

Op de hoofdvestiging van de Nijwa Groep in Rijssen werken ongeveer 100 mensen samen aan de ondersteuning van de vestigingen. Gezamenlijk bewaken wij de strategie en garanderen we de hoogste kwaliteit en beste service.

Dat doen wij op verschillende afdelingen, zoals bijvoorbeeld Personeelszaken, Administratie en Finance, Marketing en Communicatie, Operations, en Automatisering.

Heb jij ervaring op een van deze werkgebieden en wil jij werken bij de grootste dealer van Volvo Trucks en Renault Trucks en bedrijfswagens in Noord- en Oost-Nederland? Kijk dan bij onze vacatures.

Gert Jan Hemme

- Manager HR Nijhof-Wassink Groep -

'Een organisatie - en dus ook Nijwa - is zo goed als haar eigen medewerkers. Hier zijn medewerkers echte collega’s die er samen de schouders onder zetten.'

Bij Nijwa Groep
maken mensen het verschil

Een organisatie is zo goed als haar medewerkers. Bij Nijwa Groep vormen ze het hart van het bedrijf en zorgen ze voor tevreden klanten en continuïteit. We investeren intensief in opleiding en ontwikkeling. Er wordt hard voor en met elkaar gewerkt. Hier zijn medewerkers nog collega’s die er samen de schouders onder zetten.

Onze vacatures binnen deze functiegroep

Je bent ingeschreven!

Je ontvangt vanzelf een e-mail wanneer er een vacature beschikbaar is in deze functiegroep.

Momenteel zijn er geen vacatures binnen deze functiegroep

!!! Vacature alert !!!

Vul je e-mailadres in, dan ontvang je direct bericht wanneer er een vacature is!