Wat ga je doen als (Eerste) bedrijfswagenmonteur?

Als bedrijfswagenmonteur zorg je ervoor dat de trucks en trailers die de werkplaats inkomen, er in topconditie weer uitrijden. Je voert onderhoud uit, stelt diagnoses, repareert en houdt je ook bezig met het opbouwen en rijklaar maken van nieuw af te leveren bedrijfswagens.

Je werkt in een team van monteurs en zorgt er samen voor dat er kwaliteit geleverd wordt. Je vindt het daarom ook geen probleem om waar nodig bij te springen, als het werk dat vraagt. Je neemt tevens de verantwoording voor het op orde houden van de werkplaats. Een nette werkplaats werkt veiliger en efficiënter, en is een visitekaartje voor onze klanten.

De autotechniek blijft zich ontwikkelingen, en jij ook. Onder meer door middel van de opleidingen die regelmatig door Volvo Trucks en Renault Trucks verzorgd worden. Je houdt je kennis op peil en bent vindingrijk genoeg om, alleen of samen met je collega’s, zelf oplossingen te vinden bij technische vraagstukken.

Bij Nijwa kun je beginnen als bedrijfsautomonteur als je het MBO-diploma Bedrijfsautotechnicus op zak hebt. Het is dan in veel gevallen mogelijk om door te groeien naar Eerste Bedrijfstechnicus. Als Eerste Bedrijfsautotechnicus (MBO3-niveau) heb je meer verantwoordelijkheid en complexere taken. Ook kun je vakgerichte opleidingen volgen zoals Keurmeester APK en Tachograaf, STEK, Diagnosetechnicus of de opleiding tot Leermeester.

Yoeri Marsman

- Eerste bedrijfswagenmonteur Nijwa Zwolle -

'Het is ons werk om trucks, bedrijfswagens en trailers in topconditie de weg op te krijgen. Niet alleen, maar samen als team.'

Bij Nijwa Groep
maken mensen het verschil

Een organisatie is zo goed als haar medewerkers. Bij Nijwa Groep vormen ze het hart van het bedrijf en zorgen ze voor tevreden klanten en continuïteit. We investeren intensief in opleiding en ontwikkeling. Er wordt hard voor en met elkaar gewerkt. Hier zijn medewerkers nog collega’s die er samen de schouders onder zetten.

Onze vacatures binnen deze functiegroep

Wij doen het samen! Pas jij hierbij?

Lees verder »

Kom ons versterken als 'monteur bedrijfswagens'

Lees verder »

Kom ons versterken als 'monteur bedrijfswagens'

Lees verder »

Kom ons versterken als 'monteur bedrijfswagens' bij Nijwa Beilen!

Lees verder »