Wat ga je doen als Bedrijfsleider?

In elke vestiging van Nijwa Groep wordt ons Total Truck Concept gedragen door gedreven vakmensen op vele afdelingen, van administratie tot werkplaats. Als bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering van een vestiging.

Je kent ons vak van binnen en van buiten. Naast deze technische basis ben je een echte relatiebouwer. Je werkt nauw samen met de servicecoördinator en het verkoopteam en geeft leiding aan alle collega’s in uitvoerende en technische functies. Ook ben je het directe aanspreekpunt voor Volvo Trucks en Renault Trucks Nederland.

Je weet een goede balans te bewaken tussen natuurlijk leiderschap en de informele sfeer die zo kenmerkend is binnen Nijwa Groep. Je voert functioneringsgesprekken met je medewerkers en helpt het aanwezige talent tot ontwikkeling te brengen.

Erik Huisjes

- Bedrijfsleider Nijwa Zwolle -

'Wat ik het allerbelangrijkste vind, is dat onze klanten én onze medewerkers tevreden zijn. Dan komt het resultaat vanzelf.'

Bij Nijwa Groep
maken mensen het verschil

Een organisatie is zo goed als haar medewerkers. Bij Nijwa Groep vormen ze het hart van het bedrijf en zorgen ze voor tevreden klanten en continuïteit. We investeren intensief in opleiding en ontwikkeling. Er wordt hard voor en met elkaar gewerkt. Hier zijn medewerkers nog collega’s die er samen de schouders onder zetten.

Onze vacatures binnen deze functiegroep

Je bent ingeschreven!

Je ontvangt vanzelf een e-mail wanneer er een vacature beschikbaar is in deze functiegroep.

Momenteel zijn er geen vacatures binnen deze functiegroep

!!! Vacature alert !!!

Vul je e-mailadres in, dan ontvang je direct bericht wanneer er een vacature is!