Wat ga je doen als Administratief medewerk(st)er?

Als administratief medewerker verricht je, achter de schermen, belangrijk werk voor het reilen en zeilen in jouw vestiging. Afhankelijk van je takenpakket ben je samen met je collega’s medeverantwoordelijk voor de financiële administratie, urenregistratie, het controleren van facturen en het versturen van documentatie en formulieren.

Je hebt een grote mate van zelfstandigheid bij het uitvoeren van je primaire taken. En uiteraard kun je daarbij rekenen op de steun van je directe en indirecte collega’s. Je alerte houding wordt gewaardeerd, want daarmee verbeteren en borgen we onze administratieve procedures. Binnen de administratieve functies van Nijwa zijn er allerlei mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en verder te groeien.

Humilta Pepping- de Vries

- Administratief medewerker Nijwa Veendam -

'Ik zorg ervoor dat onze administratie klopt; gewerkte uren, projectadministraties, facturen. Precies, nauwkeurig en snel. Werkzaamheden die vandaag zijn uitgevoerd, worden morgen gefactureerd.'

Bij Nijwa Groep
maken mensen het verschil

Een organisatie is zo goed als haar medewerkers. Bij Nijwa Groep vormen ze het hart van het bedrijf en zorgen ze voor tevreden klanten en continuïteit. We investeren intensief in opleiding en ontwikkeling. Er wordt hard voor en met elkaar gewerkt. Hier zijn medewerkers nog collega’s die er samen de schouders onder zetten.

Onze vacatures binnen deze functiegroep

Je bent ingeschreven!

Je ontvangt vanzelf een e-mail wanneer er een vacature beschikbaar is in deze functiegroep.

Momenteel zijn er geen vacatures binnen deze functiegroep

!!! Vacature alert !!!

Vul je e-mailadres in, dan ontvang je direct bericht wanneer er een vacature is!