Verkoper Volvo Trucks

Fulltime, vestiging Hengelo


Wat ga je doen?

Als Verkoper Volvo Trucks bij Nijwa Groep (regio Hengelo) maak je deel uit van het salesteam, bestaande uit 3 verkopers. Daarbij krijg je alle ruimte voor eigen initiatief en ga je zelfstandig te werk in je rayon. Je bent ondernemend, ziet uitdagingen en bent creatief. Je kent de doelgroep en de concurrerende merken en komt samen met je klanten, Volvo Trucks en eventuele toeleveranciers tot hét perfecte voertuig voor hun transportbehoefte. Als getalenteerd verkoper ben je een klantgerichte persoonlijkheid met wie men graag zaken doet.

Wat vragen wij?

  • Afgeronde mbo+/hbo opleiding (bij voorkeur IVA of vergelijkbaar)
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Affiniteit met en kennis van trucks
  • Je bent flexibel en enthousiast en hebt doorzettingsvermogen
  • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie is een pre
     

Wat bieden wij?

Bij Nijwa Groep maken mensen het verschil. Teamspirit en waardering voor elkaar zijn in alle vestigingen en afdelingen voelbaar. We zorgen dan ook goed voor onze medewerkers. Als je jezelf wilt ontwikkelen met vakgerichte opleidingen, dan bieden we hiervoor volop mogelijkheden. En om je te belonen voor je inzet bieden we je in deze functie, bovenop een goed salaris een auto van de zaak, een mobiele telefoon, een laptop/tablet en veel extra’s. Zo kun je onder meer korting krijgen op je zorgverzekering en betalen wij voor iedereen een extra premie voor aanvullende zorgdiensten. En omdat we betrokkenheid belangrijk vinden, organiseert Nijwa Groep regelmatig sport- en groepsactiviteiten voor onze medewerkers.

Wij zijn razend benieuwd naar jou!

Graag ontvangen wij ten minste één hele goede reden waarom wij jou niet mogen missen aangevuld met je cv. Stuur dit naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Walter Peters (Bedrijfsleider Nijwa Hengelo), tel. 06-51409888.


Deel deze vacature via:

Solliciteer direct

Wil je direct solliciteren op deze functie? Via onderstaande knop kom je direct bij het juiste sollicitatieformulier.

Solliciteer »

Meer vacatures?

Benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk ze hier allemaal.

Naar alle vacatures »