Trainee / Projectmedewerker

Fulltime, vestiging Rijssen


Mijn ervaring

'Het traineeship was voor mij de ideale kick-start op de arbeidsmarkt. In de twee jaar dat ik hier werk heb ik als trainee aan verschillende interessante projecten gewerkt. In deze periode heb ik de hele organisatie goed leren kennen. Door de ervaringen die ik heb opgedaan weet ik nu op welk vakgebied mijn voorkeur ligt en waar niet. Nu dient zich de kans aan waar mijn passie ligt en met groot vertrouwen stap ik in mijn nieuwe functie.'

Jurriaan Seppenwoolde, voormalig Trainee Nijhof-Wassink Groep.

Wat ga je doen?

Als trainee bij de Nijhof-Wassink Groep start je in een brede projectmatige rol binnen de afdeling Business Improvement. Je leert de organisatie kennen door het uitvoeren van verschillende uitdagende projecten. Je schroomt daarbij niet om zelf de handen uit de mouwen te steken. Met je frisse en innovatieve ideeën versterk je onze ideeën en plannen. Je krijgt volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. In een periode van 1 tot 3 jaar ontdek je waar je echt goed in bent en waar je passie ligt. Samen bepalen we jouw logische vervolgstap. Dat kan zowel bij ons logistieke bedrijf Nijhof-Wassink zijn als bij ons Volvo en Renault truckdealerbedrijf Nijwa Groep. Ook internationale ambities zijn bij ons te realiseren.

Binnen de afdeling Business Improvement werk je samen in een team van jonge goed opgeleide professionals. Onderdelen binnen deze afdeling zijn Applicatiebeheer, Business Intelligence, Data- en Projectmanagement. Door je praktische en verfrissende kijk weet je een vertaalslag te maken van je theoretische kennis naar bruikbare oplossingen. Veel projecten bevinden zich op het snijvlak van Business en IT waardoor je veel samenwerkt met functionele applicatiebeheerders.

Belangrijkste werkzaamheden
•    Het analyseren van processen en het doen van concrete voorstellen ter verbetering
•    Het uitdenken, (mede) inrichten en implementeren van functionaliteiten in ons TMS (transport management systeem) en garagesysteem.
•    Het onderzoeken en uitwerken van diverse business cases
•    Het uitvoeren van verbeterprojecten
•    Het coachen en begeleiden van collega’s zodat zij de verandering adopteren.

Wat vragen wij?

Je hebt recent een master afgerond in de richting Logistiek & Economie, Business & IT, Bedrijfskunde of vergelijkbaar. Je kunt goed projectmatig werken en je hebt van nature oog voor het signaleren van verbetermogelijkheden. Het opzetten en ontwikkelen van transparante en schaalbare processen is echt jouw ding waarbij je de nieuwste technologische veranderingen meeneemt in je adviezen. Kortom, je vindt het leuk om de organisatie naar een hoger plan te tillen en je verliest daarbij de menselijke factor niet uit het oog. 

Ben jij dus dé persoon die graag in teamverband wilt werken, graag aan de slag wilt met praktische verbetertrajecten waarbij het niet ophoudt met alleen advies? Dan is deze job echt iets voor jou. Gezien het internationale karakter van ons bedrijf is beheersing van de Engelse taal een vanzelfsprekendheid. Een internationaal project zie je als een uitdaging en een verrijking van je werkzaamheden.
Kernwoorden die daardoor bij jou passen zijn: analytisch, servicegericht, proactief, zelfstandig en gestructureerd. Daarnaast heb je een open persoonlijkheid, ben je communicatief sterk en weet je van aanpakken. Je beschikt over een gezonde dosis ambitie en je wilt in je carrière investeren.
 

Wat bieden wij?

Bij de Nijhof-Wassink Groep maken mensen het verschil. Teamspirit en waardering voor elkaar zijn in alle vestigingen en afdelingen voelbaar. We zorgen dan ook goed voor onze medewerkers. Als je jezelf wilt ontwikkelen met vakgerichte opleidingen, dan bieden we hiervoor volop mogelijkheden. En om je te belonen voor je inzet bieden we je, bovenop een goed salaris, veel extra’s. Zo kun je onder meer korting krijgen op je zorgverzekering en betalen wij voor iedereen een extra premie voor aanvullende zorgdiensten. En omdat we betrokkenheid belangrijk vinden, organiseert Nijhof-Wassink Groep regelmatig sport- en groepsactiviteiten voor onze medewerkers. Zo hebben we eens per kwartaal een heuse PubQuiz en sluiten we iedere vrijdagmiddag, voor wie dat wil, de week gezellig met elkaar af.

Solliciteren

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer direct met onderstaand sollicitatieformulier! Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Mark Burgman, Business Improvement Manager, tel. 06-22869619.


Deel deze vacature via:

Solliciteer direct

Wil je direct solliciteren op deze functie? Via onderstaande knop kom je direct bij het juiste sollicitatieformulier.

Solliciteer »

Meer vacatures?

Benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk ze hier allemaal.

Naar alle vacatures »