Service Coördinator

Fulltime, vestiging Zwolle


Wat ga je doen?

Als Service Coördinator ben je de spil binnen de vestiging Zwolle. Je maakt samen met je collega’s de werkplaats planning en loopt met de monteurs de werkorders door. Ook zorg je voor een goed ontvangst van de klant en sta je deze netjes te woord. Jij zorgt ervoor dat de klant goed geholpen wordt. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Dagelijks stem je de werkzaamheden af met de werkplaatschef, het magazijn en onze verkopers. Een gezellig team binnen een goed uitgeruste en moderne werkplaats. Elke dag een uitdaging om de klant zo snel en efficiënt mogelijk te helpen, zodat hij weer veilig aan de slag kan. Deze afwisselende functie vraagt van jou een goede dosis mensenkennis om je team zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Daarbij behoort ook de financiële afwikkeling van de werkplaatsorder met als resultaat een overzichtelijke factuur richting de klant.

Wat vragen wij?

  • Mbo+/hbo werk- en denkniveau
  • Affiniteit met trucks / automotive
  • Kennis van technische onderhouds-, reparatie- en keuringswerkzaamheden
  • Communicatief vaardig, gedreven en servicegericht
  • Klantgerichte werkhouding en flexibele instelling
  • Krachtige persoonlijkheid die kan omgaan met planningen en deadlines
     

Wat bieden wij?

Bij Nijwa Groep maken mensen het verschil. Teamspirit en waardering voor elkaar zijn in alle vestigingen en afdelingen voelbaar. We zorgen dan ook goed voor onze medewerkers. Wij bieden een bovengemiddeld salaris, een overurenvergoeding boven de cao en volop mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen je functie én het bedrijf. Als je jezelf wilt ontwikkelen met vakgerichte opleidingen, dan bieden we hiervoor volop mogelijkheden. En om je te belonen voor je inzet bieden we je, bovenop een goed salaris, veel extra’s. Zo kun je onder meer korting krijgen op je zorgverzekering en betalen wij voor iedereen een extra premie voor aanvullende zorgdiensten. En omdat we betrokkenheid belangrijk vinden, organiseert Nijwa Groep regelmatig sport- en groepsactiviteiten voor onze medewerkers. Dus: ga jij tot het uiterste voor onze klanten? Dan gaan wij tot het uiterste voor jou!

Solliciteren

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer direct met onderstaand sollicitatieformulier! Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Erik Huisjes, tel. 06 - 13 19 53 54.


Deel deze vacature via:

Solliciteer direct

Wil je direct solliciteren op deze functie? Via onderstaande knop kom je direct bij het juiste sollicitatieformulier.

Solliciteer »

Meer vacatures?

Benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk ze hier allemaal.

Naar alle vacatures »