APK Bedrijfsautotechnicus

Fulltime, vestiging Drachten (Nijwa Trucks)


Wat ga je doen?

Het is 8 uur 's ochtends, tijd om te beginnen! Je ontvangt de eerste klus voor vandaag. De remschijven van een truck moeten vervangen worden en er is een probleem met de laadklep van de oplegger. Enthousiast begin je aan deze opdracht.
Dan is het pauze. Je kletst wat met je collega’s, eet samen in de kantine een boterham en na wat goede grappen ga je weer aan de slag. Een chauffeur is zojuist binnengekomen met een motorstoring. Samen nemen jullie het probleem door. Je stelt diagnoses op zoek naar het euvel. Gevonden! Voor sommige lastige reparaties moet je je echt in de techniek vastbijten. Dit vind jij juist leuk en past goed bij jou. Nadat je de reparatie hebt uitgevoerd gaat de klant weer tevreden op pad. 

In onze werkplaats bieden wij service aan alle merken trucks, opleggers, lichte bedrijfswagens EN zijn we gespecialiseerd in de merken Volvo en Renault. In deze functie verricht je APK-keuringen en inspecties en voer je reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit. We hebben professioneel uitgeruste werkplaatsen waar je niet misgrijpt op materiaal, jij je werk goed kunt doen en daardoor de klant weer tevreden en snel op weg kan. Samen met je kundige collega’s in het magazijn en aan de balie, zijn jullie een belangrijke schakel voor ons motto: kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid. 
 

Wat breng jij mee als nieuwe collega?

  • Mbo-4 werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding als bedrijfsautotechniek of technisch specialist 
  • Jouw APK diploma of de bereidheid deze op korte termijn te halen
  • Aantoonbare kennis in en ervaring met het aansluiten van elektronica
  • De wil om jezelf te blijven ontwikkelen op het gebied van de nieuwste techniek
  • Loyaliteit, samen willen werken en de ambitie om een volwaardige vakkracht te worden. 
     

Wat hebben we jou te bieden?

Bij Nijwa Groep maken mensen het verschil. Teamspirit en waardering voor elkaar zijn op alle vestigingen en afdelingen voelbaar. We zorgen goed voor onze medewerkers en zijn behalve een professioneel ook een sociaal bedrijf. We nemen onze verantwoording voor de toekomst. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot allround vakman in dit beroep en als je het in je hebt als kartrekker in de werkplaats. Hiervoor bieden we o.a. mogelijkheden om toekomst- en vakgerichte opleidingen te volgen en mee te groeien met duurzame brandstofontwikkelingen zoals LNG, hybride en elektrisch rijden.

Over arbeidsvoorwaarden hoeven we het niet te hebben, want die zijn buitengewoon goed! Niet alleen in de beloning die je overal voor krijgt, maar ook in de waardering. 
We nemen je zoveel mogelijk administratieve rompslomp uit handen, zodat je kunt doen wat je het liefste en beste doet;  APK monteur zijn. En tot slot is het goed om te weten dat we met elkaar houden van hard werken, maar ook van een grap en een grol op zijn tijd. We hebben een goede werksfeer en doen veel voor en met elkaar en daar hoort op zijn tijd ook een borrel of een feestje bij. Wij doen het samen!
 

Heb je interesse?

Graag ontvangen wij tenminste één hele goede reden waarom wij jou niet mogen missen aangevuld met je cv. Stuur dit naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton. Als je wordt uitgenodigd kun je rekenen op drie gesprekken: kennismaking, met a.s. collega’s en arbeidsvoorwaarden. Alles volgens de nieuwe COVID-19 regels. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op Vera Lubbers via 06-82347139.


Deel deze vacature via:

Solliciteer direct

Wil je direct solliciteren op deze functie? Via onderstaande knop kom je direct bij het juiste sollicitatieformulier.

Solliciteer »

Meer vacatures?

Benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk ze hier allemaal.

Naar alle vacatures »