Monteur brandstofopleggers m/v

Fulltime, vestiging Zwolle


Wat ga je doen

Weer met goede zin loop je de werkplaats in! Vandaag mag je weer afwisselende reparaties en onderhoud uitvoeren aan brandstofopleggers. Je begint de dag met een APK keuring van weer een mooie Volvo Truck. Gelukkig ben je inmiddels ook specialist tankkeuringen dus die neem je direct mee.

Het harde werken van de ochtend wordt beloond met een patatje. Het is immers vrijdag en dan hoort dat er bij. Na het eten en wat gezelligheid met je collega’s heb je nog een uitdagende opdracht op het programma. Er moet leidingwerk hersteld worden. Na wat advies ingewonnen te hebben van je collega hoe dit aan te pakken, bijt je je met de nodige precisie in deze klus vast. Gisteren ben je met de servicewagen op pad geweest voor een aantal reparaties op locatie bij de klant. Zo kom je nog eens ergens.

Over afwisseling gesproken, je hebt deze week storingsdienst dus de telefoon niet vergeten mee te nemen. Dit rouleert met je collega’s en om de drie weken is het jouw beurt. Jij staat voor bereikbaarheid en kwaliteit, net zoals wij jou ook kwaliteit bieden. Je vindt die flexibiliteit wel prettig want je kunt ook avonddiensten draaien waarbij je direct de volgende ochtenden vrij bent en de kids naar school kunt brengen.

Over arbeidsvoorwaarden hoeven we het niet te hebben, want die zijn buitengewoon goed! Niet alleen in de beloning die je overal voor krijgt maar ook in de waardering. Daarnaast krijg je de ondersteuning in alle stappen die je wilt nemen om nog beter in je vak te worden. Van een volledige opleiding tot een korte specialisatie, net waar jij behoefte aan hebt.

Klinkt dit als jouw baan?

En heb jij:

  • mbo werk- en denkniveau en één van de volgende technische opleidingen zoals autotechnicus, bedrijfsautotechnicus of technisch specialist.
  • kennis van hydrauliek en pneumatiek want alles is lucht gestuurd
  • altijd de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen op het gebied van de nieuwste techniek
  • net als wij een echt truck hart en diesel in je bloed
  • zin om ons fulltime te komen vergezellen in een goed uitgeruste werkplaats

Wat bieden wij?

Bij Nijwa Groep maken mensen het verschil. Teamspirit en waardering voor elkaar zijn in alle vestigingen en afdelingen voelbaar. We zorgen dan ook goed voor onze medewerkers. Als je jezelf wilt ontwikkelen met vakgerichte opleidingen, dan bieden we hiervoor volop mogelijkheden. En om je te belonen voor je inzet bieden we je, bovenop een goed salaris, veel extra’s. Zo kun je onder meer korting krijgen op je zorgverzekering en betalen wij voor iedereen een extra premie voor aanvullende zorgdiensten. En omdat we betrokkenheid belangrijk vinden, organiseert Nijwa Groep regelmatig sport- en groepsactiviteiten voor onze medewerkers.

Wij zijn razend benieuwd naar jou!

Graag ontvangen wij ten minste één hele goede reden waarom wij jou niet mogen missen aangevuld met  je cv.  Stuur dit naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Erik Huisjes, bedrijfsleider Nijwa Zwolle, tel. 06-13195354.


Deel deze vacature via:

Solliciteer direct

Wil je direct solliciteren op deze functie? Via onderstaande knop kom je direct bij het juiste sollicitatieformulier.

Solliciteer »

Meer vacatures?

Benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk ze hier allemaal.

Naar alle vacatures »