Financieel Administratief Medewerker

Fulltime, vestiging Rijssen


Wat ga je doen?

Als financieel administratief medewerker houd je je dagelijks bezig met het verwerken van de digitale inkoopfacturen. Daarnaast maak je specificaties, beoordeel en analyseer je balansrekeningen en ondersteun je de afdeling Finance bij andere voorkomende werkzaamheden. Dit doe je voor de bedrijven van de Nijhof-Wassink Groep, bestaande uit ons logistieke bedrijf Nijhof en Wassink en ons Volvo en Renault truckdealerbedrijf Nijwa Groep. Afhankelijk van je kennis, kunde en snelheid kan het takenpakket worden uitgebreid met andere werkzaamheden voor de afdeling Finance.

Je komt te werken in een enthousiast, gedreven en collegiaal team bestaande uit in totaal 13 administratieve medewerkers en je rapporteert direct aan de Controller. Je weet, samen met je collega’s, het overzicht te houden in een snel veranderende omgeving en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent een kei in multitasking en gaat nauwkeurig te werk.
 

Wat vragen wij?

•    Afgeronde mbo opleiding (niveau 3 of hoger)
•    Minimaal 5 jaar ervaring in een financieel administratieve functie
•    Kennis van Microsoft Office, met name van Excel
•    Ervaring met Exact en Proactis/Esize is een pre
•    Ervaring in de transport of automotive branche is een pre
•    Nauwkeurigheid en zelfstandigheid
•    Een flexibele en stressbestendige persoonlijkheid
 

Wat bieden wij?

Bij Nijhof-Wassink maken mensen het verschil. Teamspirit en waardering voor elkaar zijn in alle vestigingen en afdelingen voelbaar. We zorgen dan ook goed voor onze medewerkers. Als je jezelf wilt ontwikkelen met vakgerichte opleidingen, dan bieden we hiervoor volop mogelijkheden. En om je te belonen voor je inzet bieden we je, bovenop een goed salaris veel extra’s. Zo kun je onder meer korting krijgen op je zorgverzekering en betalen wij voor iedereen een extra premie voor aanvullende zorgdiensten. En omdat we betrokkenheid belangrijk vinden, organiseert Nijhof-Wassink regelmatig sport- en groepsactiviteiten voor onze medewerkers. Zo hebben we eens per kwartaal een heuse PubQuiz en sluiten we iedere vrijdagmiddag, voor wie dat wil, de week gezellig met elkaar af.

Solliciteren

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer direct door op de solliciteerbutton te klikken en het formulier in te vullen. Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Koen van der Tol (Controller), tel. 06-22861027. 


Deel deze vacature via:

Solliciteer direct

Wil je direct solliciteren op deze functie? Via onderstaande knop kom je direct bij het juiste sollicitatieformulier.

Solliciteer »

Meer vacatures?

Benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk ze hier allemaal.

Naar alle vacatures »