Facturist

Fulltime, vestiging Beilen


Wat ga je doen?

Als Facturist ben je verantwoordelijk voor een snelle, duidelijke en correcte afhandeling van werkplaatsfacturen richting de klant. Daarbij zorg je voor een volledige omschrijving van de uitgevoerde werkzaamheden op de factuur. Jouw taken zijn echter breder en veelzijdiger. Het verwerken van garantie en coulance zal ook tot je takenpakket behoren, alsmede het attent zijn op werkzaamheden die hiervoor in aanmerking komen. 

Daarnaast ben je de spil binnen de vestiging. Jij zorgt ervoor dat de klant goed geholpen wordt. Je vindt het leuk om proactief met onze klanten in contact te treden om afspraken te maken voor keuringen en onderhoud. Deze afwisselende functie vraagt van jou een goede dosis mensenkennis om de klanten zo snel en effectief mogelijk te helpen.
 

Wat vragen wij?

•    Mbo+/hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van Bedrijfsautotechniek
•    Affiniteit met en kennis van de truckbranche
•    Affiniteit met en kennis van technische onderhouds-, reparatie- en keuringswerkzaamheden
•    Ervaring met MS Office Pakket
•    Goede communicatieve vaardigheden, gedreven en proactief
•    Een klantvriendelijke, service gerichte en flexibele werkhouding
•    Ervaring met geautomatiseerde systemen
 

Wat bieden wij?

Bij Nijwa Groep maken mensen het verschil. Teamspirit en waardering voor elkaar zijn in alle vestigingen en afdelingen voelbaar. We zorgen dan ook goed voor onze medewerkers. Als je jezelf wilt ontwikkelen met vakgerichte opleidingen, dan bieden we hiervoor volop mogelijkheden. En om je te belonen voor je inzet bieden we je, bovenop een goed salaris, veel extra’s. Zo kun je onder meer korting krijgen op je zorgverzekering en betalen wij voor iedereen een extra premie voor aanvullende zorgdiensten. Ook kun je als medewerker profiteren van kortingen op bijvoorbeeld reizen en witgoedproducten. En omdat we betrokkenheid belangrijk vinden, organiseert Nijwa Groep regelmatig sport- en groepsactiviteiten voor onze medewerkers.

Wij zijn razend benieuwd naar jou!

Graag ontvangen wij ten minste één hele goede reden waarom wij jou niet mogen missen, aangevuld met je cv. Stuur dit naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Bert Bentum, bedrijfsleider Nijwa Beilen, tel. 06-20879744.


Deel deze vacature via:

Solliciteer direct

Wil je direct solliciteren op deze functie? Via onderstaande knop kom je direct bij het juiste sollicitatieformulier.

Solliciteer »

Meer vacatures?

Benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk ze hier allemaal.

Naar alle vacatures »