Facturist

Fulltime, vestiging Zwolle


Wat ga je doen?

Onze monteurs in de werkplaats zorgen er voor dat vrachtwagens en opleggers goed en op tijd gerepareerd worden. Als Facturist zorg jij voor een goede en snelle financiële afwikkeling van deze opdrachten. Je werkt klantgericht waarbij een overzichtelijke factuur met duidelijke omschrijvingen een basisvoorwaarde voor je is. Om de juiste punten op de i te zetten kijk je o.a. ook naar garantie en coulance regelingen die wellicht van toepassing zijn. Als teamlid van Nijwa Zwolle werk je mee aan het realiseren onze ambities, maar we werken natuurlijk ook graag mee aan het realiseren van jouw ambities. Binnen onze vestiging en binnen de gehele Nijwa Groep zijn volop mogelijkheden om je eventueel verder te ontwikkelen. 

Wat vragen wij?

•    Mbo werk- en denkniveau
•    Affiniteit met de automotive of logistieke sector
•    Administratief vaardig
•    Goede communicatieve vaardigheden
•    Een klantvriendelijke, service gerichte en flexibele werkhouding
•    Enthousiast en een echte aanpakker
 

Wat bieden wij?

Bij Nijwa Groep maken mensen het verschil. Teamspirit en waardering voor elkaar zijn in alle vestigingen en afdelingen voelbaar. We zorgen dan ook goed voor onze medewerkers. Als je jezelf wilt ontwikkelen met vakgerichte opleidingen, dan bieden we hiervoor volop mogelijkheden. En om je te belonen voor je inzet bieden we je, bovenop een goed salaris, veel extra’s. Zo kun je onder meer korting krijgen op je zorgverzekering en betalen wij voor iedereen een extra premie voor aanvullende zorgdiensten. Ook kun je als medewerker profiteren van kortingen op bijvoorbeeld reizen en witgoedproducten. En omdat we betrokkenheid belangrijk vinden, organiseert Nijwa Groep regelmatig sport- en groepsactiviteiten voor onze medewerkers.

Wij zijn razend benieuwd naar jou!

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer direct met onderstaand sollicitatieformulier! Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Erik Huisjes, tel. 06-13195354.


Deel deze vacature via:

Solliciteer direct

Wil je direct solliciteren op deze functie? Via onderstaande knop kom je direct bij het juiste sollicitatieformulier.

Solliciteer »

Meer vacatures?

Benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk ze hier allemaal.

Naar alle vacatures »