Business Intelligence Specialist

Fulltime, vestiging Rijssen


Wat ga je doen?

Nijhof-Wassink Groep is nationaal en internationaal een allround speler in de logistieke branche. Met onze transportbedrijven Nijhof-Wassink en Ecotrans en dealerbedrijf in Volvo en Renault trucks Nijwa Groep staan wij voor een duurzame manier van werken die goed is voor mens en milieu.

Logistiek is complex en uitdagend. Wij investeren daarom ook veel in digitalisering en zijn een data gedreven organisatie. Binnen het Business Intelligence (BI) team is een vacature voor een nieuwe collega die zich vooral gaat focussen op ons onze transportbedrijven.

Als BI-Specialist vertaal je de wensen van de business naar concrete (Qlik Sense) apps en (Nprinting)rapportages. Ons BI platform Qlik Sense is hierbij een belangrijke tool. Je beheerst de informatiestromen (ETL traject) en levert uiteindelijk hoogwaardige informatie producten die gebruikt worden voor de beste bedrijfsresultaten. Je neemt de leiding in het optimaliseren en aanpassen van de processen om zo altijd de beste datakwaliteit te krijgen. Jouw bijdrage aan de organisatie zorgt ook voor de professionele en prettige werkomgeving die wij bij Nijhof-Wassink Groep belangrijk vinden. Je komt te werken binnen een team van jonge, hoogopgeleide professionals die opereren op het snijvlak van Business en IT. Het betreft een fulltime functie (40 uur per week).
 

Wat vragen wij?

Je bent in het bezit van een relevante afgeronde bachelor of master. Je hebt al enige ervaring met Business Intelligence tooling, databases en het schrijven van scripts.
Wij vinden het belangrijk dat je niet alleen een ster bent in het ontwikkelen in Qlik, maar ook dat je de vertaalslag weet te maken naar de praktische toepasbaarheid van de uitkomsten in ons bedrijf.

Kernwoorden die daardoor bij jou passen zijn: analytisch, servicegericht, proactief, nauwkeurig en gestructureerd. Daarnaast heb je een open persoonlijkheid, ben je communicatief sterk en weet je van aanpakken. Gezien het internationale karakter van ons bedrijf is beheersing van de Engelse taal een vanzelfsprekendheid.
Deze vaardigheden bepalen mede of je de juiste kandidaat bent voor de functie. 
 

Wat bieden wij?

Nijhof-Wassink Groep is een stabiel, internationaal opererend familiebedrijf met 1.500 medewerkers in binnen- en buitenland. Een grote organisatie, maar dat doet niets af aan de teamspirit en het familiegevoel. Welke functie je ook hebt, bij Nijhof-Wassink Groep sta je er nooit alleen voor. Samen zorgen we ervoor dat we het beste bedrijf in de logistieke branche zijn. We vinden het dan ook vanzelfsprekend dat we in jou investeren: in je professionele ontwikkeling én in jouw persoonlijk welzijn. 

Je ruime en comfortabele werkplek is voorzien van hoogwaardig apparatuur waarmee je aan de slag kunt. We organiseren regelmatig gezellige events met en zonder een competitie element en we sluiten iedere vrijdag, voor wie dat wil, de week met elkaar af. 

Bij ons kun je rekenen op een goed salaris en een aanvullend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. korting op je (aanvullende)zorgverzekering). 
 

Solliciteren

Solliciteer direct via de button! Wij beoordelen  je sollicitatie en geven je binnen 5 werkdagen een reactie. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Vera Lubbers, Corporate Recruiter, 06 - 82347139. 
 


Deel deze vacature via:

Solliciteer direct

Wil je direct solliciteren op deze functie? Via onderstaande knop kom je direct bij het juiste sollicitatieformulier.

Solliciteer »

Meer vacatures?

Benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk ze hier allemaal.

Naar alle vacatures »