Assistent Controller

Fulltime, vestiging Rijssen


Wat ga je doen?

In deze zelfstandige functie heb je een zichtbare rol binnen de organisatie en weet je de financiële cijfers te vertalen naar de business. Je draagt zorg voor het ontwikkelen, onderhouden en opstellen van (financiële) management rapportages en houdt je voortdurend bezig met het monitoren van de processen. Daarnaast heb je een actieve rol in de begrotingscyclus en in het inrichten en verbeteren van de financieel administratieve processen. Deze functie vraagt van jou een analytische en positief kritische houding en een echte hands-on mentaliteit. Je kunt goed omgaan met deadlines. In deze functie rapporteer je aan de Controller, welke ook jouw sparringpartner is.

Wat vragen wij?

  • Afgeronde hbo/wo- opleiding, richting Accountancy, Bedrijfseconomie of International Business Administration
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soort gelijke functie, bij voorkeur in de automotive sector
  • Affiniteit met geautomatiseerde systemen zoals MS Office. Kennis van Exact Software is een pre
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Communicatief vaardig, gestructureerd en accuraat

Wat bieden wij?

Bij Nijwa Groep maken mensen het verschil. Teamspirit en waardering voor elkaar zijn in alle vestigingen en afdelingen voelbaar. We zorgen dan ook goed voor onze medewerkers. Als je jezelf wilt ontwikkelen met vakgerichte opleidingen, dan bieden we hiervoor volop mogelijkheden. En om je te belonen voor je inzet bieden we je, bovenop een goed salaris, veel extra’s. Zo kun je onder meer korting krijgen op je zorgverzekering en betalen wij voor iedereen een extra premie voor aanvullende zorgdiensten. Ook kun je als medewerker profiteren van kortingen op bijvoorbeeld reizen en witgoedproducten. En omdat we betrokkenheid belangrijk vinden, organiseert Nijwa Groep regelmatig sport- en groepsactiviteiten voor onze medewerkers.

Wij zijn razend benieuwd naar jou!

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer direct door op de onderstaande solliciteerbutton te klikken. Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Gert-Jan Hemme, HR Manager, 06-125 875 88.


Deel deze vacature via:

Solliciteer direct

Wil je direct solliciteren op deze functie? Via onderstaande knop kom je direct bij het juiste sollicitatieformulier.

Solliciteer »

Meer vacatures?

Benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk ze hier allemaal.

Naar alle vacatures »