Allround Constructiemedewerker Trucks

Fulltime, vestiging Rijssen


Wat ga je doen?

Als Constructiemedewerker zorg jij ervoor dat alle nieuwe vrachtwagens worden voorzien van klant specifieke wensen. Dit zijn onderdelen of systemen die niet door de Volvo en Renault Trucks fabriek op de vrachtwagens worden geplaatst. Met jouw inzicht en creativiteit ga jij op zoek naar de beste technische oplossing voor klant en truck. Zoals het vermaken of aanpassen van kisten, tanken, compressoren, afzetsystemen en chassis. Samen met jouw collega’s van de buitendienst bespreek je de wensen en inzet. Daarnaast heb je ook direct contact met de klanten en leveranciers en zorg je, op basis van de gestelde deadline, voor jouw eigen planning. Als teamlid van Nijwa Rijssen help jij met jouw technische oplossingen mee om de beste truck en service aan onze klanten te leveren.

Klinkt dit als jouw baan?

En heb jij:
•    Mbo werk- en denkniveau en een opleiding tot autotechnicus of bedrijfsautotechniek gevolgd
•    TIG lasdiploma
•    Altijd de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen op het gebied van de nieuwste techniek
•    Net als wij een echt truck hart en diesel in het bloed
•    Zin om ons fulltime te komen vergezellen in een goed uitgeruste werkplaats

Over ons

Nijwa Groep is dé truck- en bedrijfsautodealer voor Volvo Trucks en Renault Bedrijfswagens in de provincie Groningen, Drenthe en Overijssel. En daar zijn we trots op! We zijn al sinds 1967 een geroutineerd familiebedrijf waar persoonlijke aandacht voor klant en collega voorop staat. Met onze blik op de toekomst vormen we een hecht en oersterk team waarmee we samen en met plezier werken aan het waarmaken van grenzeloze kwaliteit voor onze klanten. Doe je mee?

Wij zijn razend benieuwd naar jou!

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer direct met onderstaand sollicitatieformulier! Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Kasper Glaubitz, tel. 06-51224297.


Deel deze vacature via:

Solliciteer direct

Wil je direct solliciteren op deze functie? Via onderstaande knop kom je direct bij het juiste sollicitatieformulier.

Solliciteer »

Meer vacatures?

Benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk ze hier allemaal.

Naar alle vacatures »