Allround Constructiemedewerker

Fulltime, vestiging Zwolle


Wat ga je doen

Weer met goede zin loop je de werkplaats in! Vandaag mag je weer constructiewerkzaamheden verrichten aan diverse soorten opleggers. Je begint de dag met wat las-, revisie- en reparatiewerkzaamheden aan een brandstofoplegger. Je gaat hierbij zelfstandig en oplossingsgericht te werk.

Het harde werken van de ochtend wordt beloond met een patatje. Het is immers vrijdag en dan hoort dat er bij. Na het eten en wat gezelligheid met je collega’s heb je nog een uitdagende opdracht op het programma. Je gaat een oplegger van een hydraulisch systeem voorzien. Na wat advies ingewonnen te hebben van je collega hoe dit aan te pakken, bijt je je met de nodige precisie in deze klus vast. Als je deze klus hebt afgerond help je jouw collega’s in de werkplaats met onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan een truck. Het was weer een afwisselende dag!

Over arbeidsvoorwaarden hoeven we het niet te hebben, want die zijn buitengewoon goed! Niet alleen in de beloning die je krijgt maar ook in de waardering. Daarnaast krijg je de ondersteuning in alle stappen die je wilt nemen om nog beter in je vak te worden. Van een volledige opleiding tot een korte specialisatie, net waar jij behoefte aan hebt.

Klinkt dit als jouw baan?

En heb jij:

  • mbo werk- en denkniveau en één van de volgende technische opleidingen gevolgd zoals autotechnicus of bedrijfsautotechniek
  • TIG lasdiploma
  • altijd de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen op het gebied van de nieuwste techniek
  • net als wij een echt truck hart en diesel in het bloed
  • zin om ons fulltime te komen vergezellen in een goed uitgeruste werkplaats

Wat bieden wij?

Bij Nijwa Groep maken mensen het verschil. Teamspirit en waardering voor elkaar zijn in alle vestigingen en afdelingen voelbaar. We zorgen dan ook goed voor onze medewerkers. Als je jezelf wilt ontwikkelen met vakgerichte opleidingen, dan bieden we hiervoor volop mogelijkheden. En om je te belonen voor je inzet bieden we je, bovenop een goed salaris, veel extra’s. Zo kun je onder meer korting krijgen op je zorgverzekering en betalen wij voor iedereen een extra premie voor aanvullende zorgdiensten. En omdat we betrokkenheid belangrijk vinden, organiseert Nijwa Groep regelmatig sport- en groepsactiviteiten voor onze medewerkers.

Wij zijn razend benieuwd naar jou!

Graag ontvangen wij tenminste één hele goede reden waarom wij jou niet mogen missen, aangevuld met je cv. Stuur dit naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Erik Huisjes, bedrijfsleider Nijwa Zwolle, tel. 06-13195354.


Deel deze vacature via:

Solliciteer direct

Wil je direct solliciteren op deze functie? Via onderstaande knop kom je direct bij het juiste sollicitatieformulier.

Solliciteer »

Meer vacatures?

Benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk ze hier allemaal.

Naar alle vacatures »