Stagiair(e) IT Servicedesk

Fulltime, vestiging Rijssen


Wat ga je doen?

Als stagiair(e) IT Servicedesk maak je onderdeel uit van ons jonge en enthousiaste IT Support team. Onder begeleiding van je directe collega’s ben je het eerste aanspreekpunt voor onze collega’s bij het oplossen van IT issues en vragen. Je leert werken met een ticketsysteem en gaat ervaring opdoen met het daadwerkelijk oplossen van verzoeken en incidenten. Daarbij communiceer je regelmatig met de interne klant over de lopende zaken.

Wat vragen wij?

  • je volgt een mbo niveau 3 of 4 opleiding richting Informatica, IT of vergelijkbaar
  • je hebt affiniteit met IT
  • goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • je hebt een klant- en servicegerichte instelling
  • je bent een echte teamplayer en vindt het leuk om samen de klus te klaren
  • je weet van aanpakken

Wat bieden wij?

Bij Nijhof-Wassink Groep, met de dochterbedrijven Nijhof-Wassink, Nijwa Groep en Nijwa Trucks, maken mensen het verschil. Teamspirit en waardering voor elkaar zijn in alle vestigingen en afdelingen voelbaar. Als stagiair ben je echt onderdeel van de organisatie. Het is een afwisselende stageplek waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband gaat werken. Nijhof-Wassink staat open voor stagiaires en nieuwe inzichten. Je krijgt dan ook de ruimte en goede begeleiding om  jouw stage zo optimaal mogelijk uit te kunnen voeren.

Solliciteren

Word jij onze nieuwe stagiair? Solliciteer dan direct door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en het formulier in te vullen. Wil je meer informatie over de stageplek? Bel dan met Mark Burgman, tel. 06-22869619.


Deel deze vacature via:

Solliciteer direct

Wil je direct solliciteren op deze functie? Via onderstaande knop kom je direct bij het juiste sollicitatieformulier.

Solliciteer »

Meer vacatures?

Benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk ze hier allemaal.

Naar alle vacatures »