Monteur opbouw nieuwe trucks m/v

Fulltime, vestiging Zwolle


Wat ga je doen

Het is 13 uur 's middags en je werkdag begint. Je hebt vanmorgen gezellig je kids naar school kunnen brengen en zelfs nog wat boodschappen gedaan. Ideaal zo’n vrije ochtend na een avonddienst. Zojuist heb je je werkorder ontvangen en daar staat op wat er moet gebeuren. Er is een nieuwe Volvo Truck binnengekomen en nadat de wensen van de klant zijn besproken ga jij aan de slag. De bedoeling is dat je de bij deze truck de verlichting gaat opbouwen en een camerasysteem installeert. Tevens wil de klant een magnetron ingebouwd hebben. Wat een uitdaging om van een standaard truck uit de fabriek een heus paradepaardje te mogen maken. Dat maakt jouw functie zo veelzijdig en afwisselend.

Dan is het koffiepauze! Tijd voor een ontspannen praatje met je collega’s. Na wat grappen en grollen verder bijt je je weer vast in een nieuwe klus. Over afwisseling gesproken, er staat voor de middag een reparatie op het programma. Jij bent daar blij mee want diep de techniek in duiken om een oplossing te bedenken voor bijvoorbeeld een lastige storing past precies bij jou. Terwijl je bezig bent loopt er een klant de werkplaats binnen met een vraag. Je laat je werk even voor wat het is en staat hem te woord. Kwaliteit leveren aan onze klanten vinden wij de normaalste zaak van de wereld, net zoals wij jou kwaliteit bieden. Over arbeidsvoorwaarden hoeven we het daarom niet te hebben, want die zijn buitengewoon goed! Niet alleen in de beloning die je overal voor krijgt maar ook in de waardering. Daarnaast krijg je de ondersteuning in alle stappen die je wilt nemen om nog beter in je vak te worden. Van een volledige opleiding tot een korte specialisatie, net waar jij behoefte aan hebt.

Klinkt dit als jouw baan?

En heb jij:

  • mbo werk- en denkniveau en één van de volgende technische opleidingen gevolgd zoals autotechnicus, bedrijfsautotechniek of technisch specialist
  • ervaring met het aansluiten van elektronica
  • altijd de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen op het gebied van de nieuwste techniek
  • net als wij een echt truck hart en diesel in het bloed
  • zin om ons fulltime te komen vergezellen in een goed uitgeruste werkplaats

Over ons

Nijwa Groep is dé truck- en bedrijfsautodealer voor Volvo Trucks en Renault Bedrijfswagens in de provincie Groningen, Drenthe en Overijssel. En daar zijn we trots op! We zijn al sinds 1967 een geroutineerd familiebedrijf waar persoonlijke aandacht voor klant en collega voorop staat. Met onze blik op de toekomst vormen we een hecht en oersterk team waarmee we samen en met plezier werken aan het waarmaken van grenzeloze kwaliteit voor onze klanten. Doe je mee?

Wij zijn razend benieuwd naar jou!

Graag ontvangen wij ten minste één hele goede reden waarom wij jou niet mogen missen aangevuld met je cv. Stuur dit naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Erik Huisjes, tel. 06-13195354.


Deel deze vacature via:

Solliciteer direct

Wil je direct solliciteren op deze functie? Via onderstaande knop kom je direct bij het juiste sollicitatieformulier.

Solliciteer »

Meer vacatures?

Benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk ze hier allemaal.

Naar alle vacatures »