IT Platform Engineer

Fulltime, vestiging Rijssen


Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van het IT Team van de Nijhof-Wassink Groep. Samen met het team van Applicatiebeheer zijn jullie verantwoordelijk voor het leveren van de IT diensten en informatievoorziening aan alle bedrijven binnen de Nijhof-Wassink Groep. Op dit moment wordt het merendeel van deze diensten aangeboden vanuit een centrale IT omgeving. Deze wordt gehost op een virtuele infrastructuur in meerdere datacenters en via Citrix ontsloten naar de gebruikers.

Als IT Platform Engineer ben je voornamelijk bezig met het beheer van onze Citrix omgeving en de OS laag van de servers. Naast beheer ben je verantwoordelijk voor het doorvoeren van wijzigingen. Je werkt daarbij nauw samen met onze Applicatiebeheerders. De Servicedesk ondersteun je in het oplossen van complexere incidenten en wijzigingen. Verder neem je als technisch specialist deel in verschillende projecten. De organisatie is zich aan het voorbereiden op een Cloud transitie en jij ziet het als een uitdaging om daar een actieve bijdrage aan te gaan leveren.
 

Wat vragen wij?

Vanzelfsprekend beschik je over de benodigde technische kennis op het gebied van Citrix, VMware, Windows Server, SQL, Office 365 en Cloud diensten zoals Azure. Maar minimaal nét zo belangrijk vinden we jouw persoonlijkheid. Je hebt een service en klantgerichte instelling en beschikt over empathie en inlevingsvermogen.

Je vindt het leuk om te werken in een dynamische en internationale omgeving. Je beschikt dus over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Daarnaast ben je bereid om mee te draaien in de storingsdiensten en een klein deel van je standaard rooster buiten kantoortijden uit te voeren.
 

Wat bieden wij?

Bij de Nijhof-Wassink Groep maken mensen het verschil. Teamspirit en waardering voor elkaar zijn in alle vestigingen en afdelingen voelbaar. We zorgen dan ook goed voor onze medewerkers. Als je jezelf wilt ontwikkelen met vakgerichte opleidingen, dan bieden we hiervoor volop mogelijkheden. En om je te belonen voor je inzet bieden we je, bovenop een goed salaris, veel extra’s. Zo kun je onder meer korting krijgen op je zorgverzekering en betalen wij voor iedereen een extra premie voor aanvullende zorgdiensten. Ook kun je als medewerker profiteren van kortingen op bijvoorbeeld reizen en witgoedproducten. En omdat we betrokkenheid belangrijk vinden, organiseert Nijhof-Wassink Groep regelmatig sport- en groepsactiviteiten voor onze medewerkers en hebben we iedere vrijdag ter afsluiting van de week een gezellige Vrimibo.

Solliciteren

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer direct met onderstaand sollicitatieformulier! Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Mark Burgman, Business Improvement Manager, 06-22869619.


Deel deze vacature via:

Solliciteer direct

Wil je direct solliciteren op deze functie? Via onderstaande knop kom je direct bij het juiste sollicitatieformulier.

Solliciteer »

Meer vacatures?

Benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk ze hier allemaal.

Naar alle vacatures »