Financieel Administratief Medewerker

Fulltime, vestiging Rijssen


Wat ga je doen?

In een team van 10 collega’s verzorg je de financiële administratie van Nijwa Groep, een Volvo en Renault dealerbedrijf (verdeeld over verschillende locaties in Nederland) en Nijhof-Wassink, een internationaal logistiek dienstverlener. Je zorgt samen met je collega’s voor een goede verwerking van inkoopfacturen met behulp van verschillende administratieve-, logistieke- en voorraadsystemen. Daarnaast behoort het grootboekbeheer in de verschillende (internationale) bedrijven tot jouw kerntaak. De diversiteit in accounting en het streven naar een perfecte planning & control cyclus voor business control geeft de uitdaging. Je werkt zelfstandig binnen een team met een goede informele sfeer.

Wat vragen wij?

•    Mbo+ werk- en denkniveau
•    Relevante opleiding richting financiële administratie
•    Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie is een pre
•    Kennis van Microsoft Office
•    Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift
•    Communicatieve vaardigheden, flexibiliteit, empathisch vermogen en servicegerichtheid
 

Wat bieden wij?

Bij de Nijhof-Wassink Groep maken mensen het verschil. Teamspirit en waardering voor elkaar zijn in alle vestigingen en afdelingen voelbaar. We zorgen dan ook goed voor onze medewerkers. Als je jezelf wilt ontwikkelen met vakgerichte opleidingen, dan bieden we hiervoor volop mogelijkheden. We bieden een goed salaris binnen de cao Beroepsgoederenvervoer. Daarnaast bieden we secundair ook mooie voorwaarden. Zo kun je onder meer korting krijgen op je zorgverzekering en betalen wij voor iedereen een extra premie voor aanvullende zorgdiensten. Ook kun je als medewerker profiteren van kortingen op bijvoorbeeld reizen en witgoedproducten. En omdat we betrokkenheid belangrijk vinden, organiseert Nijhof-Wassink Groep regelmatig sport- en groepsactiviteiten voor onze medewerkers. 

Solliciteren

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer direct door op de solliciteerbutton te klikken en het formulier in te vullen. Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Bertil Bouwhuis, tel. 06-835 851 71. 


Deel deze vacature via:

Solliciteer direct

Wil je direct solliciteren op deze functie? Via onderstaande knop kom je direct bij het juiste sollicitatieformulier.

Solliciteer »

Meer vacatures?

Benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk ze hier allemaal.

Naar alle vacatures »